Вітаміни для волосся, шкіри та нігтів + ТОП-10 добавок з iHerb

вітаміни для волосся, шкіри та нігтів

Зміст публікації:

Мабуть немає ні одної представниці прекрасної статі, яка б не мріяла про здорове, блискуче, доглянуте волосся і пружну підтягнуту шкіру обличчя. До цього прагнуть жінки будь-якого віку, починаючи з підліткового віку. Але спеціалісти кажуть, що краса зовнішня – це прояв внутрішніх процесів організму. Тож не завжди досить зовнішнього догляду за тілом і шевелюрою, щоб виглядати розкішно. Часто наш організм потребує додаткового живлення. Разом з Vitaherb будемо шукати на iHerb вітаміни для волосся, шкіри та нігтів, які б допомогли нам виглядати вишукано завжди.

вітаміни для волосся, шкіри та нігтів

Для чого пити вітаміни для волосся, шкіри та нігтів

Вітаміни для волосся і шкіри грають важливу роль у забезпеченні здоров’я та краси цих частин тіла. Вони мають вплив на швидкість росту волосся, на їхню силу і блиск, а також на зовнішній вигляд шкіри, її бездоганність, рівний колір без недоліків.

  1. Підтримка здорової шкіри. Наприклад, такі вітаміни, як вітамін С, вітамін Е, вітамін А та ніацинамід (вітамін В3), допомагають відновлювати та захищати шкіру від ушкоджень, зменшують запалення та підтримують здоровий колір і текстуру шкіри.
  2. Зміцнення волосся. Вітаміни групи В, особливо вітамін В7 (біотин), вітамін В5 (пантотенова кислота) і вітамін В12 сприяють зміцненню волосяного фолікула, покращують його зростання та запобігають втраті волосся.
  3. Захист від впливу шкідливих факторів. Антиоксиданти, такі як вітамін С та вітамін Е, допомагають захищати шкіру та волосся від шкідливого впливу вільних радикалів, що можуть спричинити старіння та пошкодження клітин.
  4. Підтримка регенерації тканин. Деякі вітаміни, наприклад вітамін А, допомагають в регенерації клітин шкіри та волосся, що може бути корисним при загоєнні ран або після певних процедур догляду за шкірою та волоссям.

Загалом, прийом вітамінів для волосся і шкіри може покращити їх здоров’я, зовнішній вигляд та загальний стан, забезпечуючи їх необхідними поживними речовинами.

для чого пити вітаміни для волосся

Секрети вибору вітамінів для волосся, нігтів та шкіри

Різні домашні маски і салонні процедури для підтримки належного стану шкіри та волосся, безумовно, дають свої результати. Шкіра стає більш пружною і підтягнутою, волосся сяє блиском і здоров’ям. Але для того щоб якомога довше зберегти цей зовнішній результат, також потрібно підтримувати організм внутрішньо. Для цього й потрібно жінкам приймати вітаміни з iHerb.

Як вибрати вітаміни для волосся, шкіри і нігтів? На які фактори потрібно звернути увагу?

При виборі вітамінів для волосся і шкіри важливо враховувати кілька факторів, щоб забезпечити максимальну ефективність та безпеку.

  1. Інгредієнти. Важливо, щоб у складі були присутні ключові компоненти, такі як вітаміни групи В (зокрема біотин), вітамін С, вітамін Е, вітамін А, цинк, селен і омега-3 жирні кислоти. Ці інгредієнти відомі своїми корисними властивостями для здоров’я волосся і шкіри.
  2. Форма випуску. Вітаміни можуть бути представлені у різних формах, таких як таблетки, капсули, жувальні таблетки або у формі рідини. Оберіть той варіант, який вам зручніше приймати. Найчастіше вітаміни для волосся і нігтів на iHerb пропонують в формі доволі великих таблеток. Якщо у вас є труднощі з ковтанням, то вибирайте рідку форму. Якщо ви любите солоденьке, то можете вибрати вітаміни у вигляді смачних мармеладок – і користь, і задоволення одразу.
  3. Дозування. Перед замовленням вітамінного комплексу на iHerb важливо переконатися, що вибрані вітаміни містять оптимальну дозу інгредієнтів для досягнення бажаного результату. Але й не потрібно купувати вітаміни з надмірно високими дозами, оскільки це може бути шкідливим для здоров’я.
  4. Якість продукту. Краще обирати вітаміни від надійного виробника, який має гарну репутацію. Перегляньте відгуки користувачів і зверніть увагу на сертифікації якості продукту. Зрозуміло, що часто хочеться зекономити, купити дешеву добавку. Але відразу питайте себе, чи може у якісного товару низька ціна? Зазвичай у дешевій пляшечці знайдеться добавка з формами вітамінів і мінералів, які погано засвоюються. Та й якість таких вітамінів підлягає сумнівам.
  5. Індивідуальні потреби. При виборі вітамінів враховуйте індивідуальні потреби вашого організму. Наприклад, поточний стан вашої шкіри і волосся, стиль життя, дієта та можливість виникнення алергій на певні компоненти може суттєво скоригувати склад вашої добавки. В ідеалі потрібно здати аналізи і закривати існуючі дефіцити вітамінів і мінералів, а не пити препарат, який порадила подруга.

І, звичайно, перед початком прийому будь-яких вітамінних комплексів краще проконсультуватися з лікарем або дієтологом, особливо якщо у вас є певні проблеми або ви вагітні. Спеціалісти зможуть надати вам індивідуальні рекомендації та врахувати ваші особисті потреби.

як вибрати вітаміни для волосся, нігтів та шкіри

Які вітаміни підтримують волосся та шкіру: перелік

Працюючи з iHerb вже 7 років і допомагаючи своїм знайомим підібрати вітаміни, я помітила, що майже всі жінки стурбовані станом свого волосся. Мало яка жінка задоволена зовнішнім виглядом своєї шевелюри, хоча вони регулярно роблять маски та інші доглядові процедури. І це зрозуміло, бо зовнішнім доглядом не можна перекрити внутрішні дефіцити організму. Якщо дефіцит є, то проблема буде виникати знову і знову.

Давайте дізнаємось, які вітаміни потрібні для здорової шкіри та волосся? Зазвичай у комплексних добавок для волосся, шкіри та нігтів міститься цілий набір вітамінів і мікроелементів в різних пропорціях. Безумовно, коли ми вживаємо комплексні вітаміни, то піднімаємо рівень всіх присутніх у комплексі вітамінів (навіть тих, яких у нас достатньо). Ось чому краще знати потреби кожного окремого організму і закривати наявні дефіцити в кожному окремому випадку.

Наприклад, мені при випадінні волосся допомагає біотин (це вітамін групи В). Я пропиваю його курсами восени і навесні, коли волосся випадає особливо інтенсивно, і вже після 2-3 тижнів прийому біотину ріст волосся налагоджується, а випадіння припиняється. Тож особисто для мене кращі вітаміни для волосся від випадіння і найкращі вітаміни для росту волосся – це вітаміни групи В (до яких відноситься біотин). Я приймаю біотин дозуванням 5000 мкг. Є менш і більш потужні дозування (600, 1000, 2500 або 10000 мкг).

А ще після курсу цинку моя перукар помітила в мене новий пушок волосся, тож на той момент в моєму організмі був наявний дефіцит цинку, який я закрила за допомогою добавок з iHerb. Я пила цинк дозуванням 15 мг (це добова норма для жінок).


Взагалі за красу шевелюри, шкіри і нігтів відповідають наступні вітаміни.

  1. Вітамін A (ретинол). Незамінний вітамін для жіночої краси. Сприяє регенерації клітин, зменшує запалення, покращує текстуру шкіри і сприяє здоров’ю шкіри та волосся.
  2. Вітамін C. Найголовніший антиоксидант, який захищає клітини шкіри від пошкоджень, сприяє виробленню колагену (білка, що забезпечує пружність шкіри) і допомагає зберегти здоровий вигляд шкіри.
  3. Вітамін E. Інший потужний антиоксидант, який допомагає захищати шкіру від шкідливого впливу вільних радикалів та покращує гладкість шкіри.
  4. Вітаміни групи B. Зокрема вітамін B7 (біотин) є важливим для зміцнення волосся та нігтів, а вітаміни B3 (ніацинамід) та B5 (пантотенова кислота) підтримують здоров’я шкіри.
  5. Цинк і селен. Мікроелементи, які грають роль в здоров’ї шкіри та волосся, сприяють зменшенню запалення і покращенню структури волосся. А ще ці мікроелементи протистоять сивині, випадінню волосся і лупі. Вважається, що коли організм насититься цинком, то сивина піде, а замість відновиться природній колір волосся.

Тож тепер, коли ви знаєте, який вітамін потрібен для здорової шкіри, волосся та нігтів, самий час перейти до вибору добавок з iHerb.

які вітаміни необхідні для волосся та шкіри

Рейтинг вітамінів для волосся, шкіри та нігтів з iHerb

Почнемо наш огляд з всесвітньо відомого бренду Solgar і його комплексу для волосся, шкіри і нігтів. Багатий і різноманітний склад має добавка від Life Extension. Також гарні добавки для жіночої краси Alive від Nature’s Way, смачні цукерки від Nature’s Bounty. У бренда NeoCell багато добавок з колагеном для шкіри, волосся і нігтів.

Solgar шкіра, нігті і волосся поліпшена рецептура з МСМ

Solgar, шкіра, нігті і волосся, поліпшена рецептура з МСМ (у складі вітамін С, цинк, мідь, МСМ, кремній, амінокислоти)


Life Extension комплекс для волосся шкіри та нігтів з iHerb

Life Extension, комплекс для волосся, шкіри та нігтів, з колагеном (у складі вітамін В6, біотин, пантотенова кислота, кальцій, цинк, мідь, колаген, кератин)


Nature's Way Alive! жувальні таблетки для волосся, шкіри та нігтів з iHerb

Nature’s Way, Alive! жувальні таблетки для здоров’я волосся, шкіри та нігтів, зі смаком полуниці (у складі вітамін С, Е, біотин, колаген, суміш фруктів, овочів, ягід, зелені)






Ось такі вітаміни для волосся, шкіри та нігтів від iHerb допоможуть мати красивий і доглянутий вигляд кожній жінці. А які ваші улюблені добавки для жіночої краси? Поділіться в коментарях.


Промокод ANB8206 допоможе отримати знижку -5% на Ваш кошик.

Промокод можна використовувати при кожному замовленні.

знижка промокод на перше замовлення iHerb

кнопка реєстрації iHerb

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *