Кращі вітаміни для жінок з iHerb: інформація по вибору + мій рейтинг

кращі вітаміни для жінок з iHerb

Зміст публікації:

Кожен раз, коли ми відчуваємо помітну втому або втрачаємо звичайний заряд бадьорості, згадуємо про те, що не заважало б пропити мультивітамінний комплекс. Зазвичай такий стан буває навесні, коли наявні запаси вітамінів вже витрачені, а нові ще не потрапили в достатній кількості з продуктами харчування. Тому саме в цей час організм відчуває катастрофічну нестачу вітамінів і мікроелементів – незамінних «цеглинок» нашого здоров’я. В цій публікації разом з Vitaherb знайдемо кращі вітаміни для жінок з iHerb і поговоримо про необхідність прийому вітамінних добавок.

iHerb вітаміни для жінок

Чи потрібно приймати вітаміни для жінок: 4 фактори

Нестача якихось вітамінів в організмі може призвести до порушення обміну речовин, зниження імунітету, розладів певних функцій організму, що приводить до різних захворювань і погіршення якості життя. Якщо ви помітили швидку втомлюваність, зниження працездатності, порушення сну, схильність до інфекційних захворювань, то це означає, що потрібно перевірити рівень вітамінів в організмі і поповнити їхні запаси при наявності дефіцитів.

чи потрібно приймати жіночі вітаміни

Ось декілька ознак того, що жінці можуть потрібні вітаміни:

  1. Поганий раціон харчування. Нам кажуть, що всі необхідні вітаміни ми отримуємо з їжі. Але якщо раціон жінки недостатньо різноманітний, то вона може недоотримувати певні вітаміни. І тоді їй потрібно вживати вітамінні добавки для забезпечення організму необхідними поживними речовинами.
  2. Фізична втома, емоційні перевантаження. Стрес негативно впливає на засвоєння деяких вітамінів. В цих випадках рекомендується прийом вітамінних добавок.
  3. Вагітність, післяпологовий період, годування грудьми. У вагітних жінок і матерів, які годують грудьми, потреби організму в певних вітамінах збільшуються, тому вони потребують додаткового вживання вітамінів. Дослідження доводять, що принаймні вітамін В9 (фолієва кислота) і вітамін Д потрібно приймати вагітній жінці, бо саме вони запобігають розвитку вроджених патологій у дитини.
  4. Певні стани здоров’я або хронічні захворювання: Деякі медичні стани або хронічні захворювання можуть призводити до недостатнього поглинання або втрати певних вітамінів. Тому лікар може рекомендувати вживання вітамінних комплексів. Тут лікар самостійно призначає комплекс з урахуванням існуючої проблеми.

На сайті iHerb вітаміни для жінок представлені в широкому асортименті і на будь-який гаманець. Тут ви знайдете різноманітні вітамінні комплекси з різним поєднанням вітамінів і мінералів. Також є добавки для різного віку жінки і певного стану, наприклад, для жінок 50+, для вагітних, для мам, що годують. А ще незаперечний плюс – це те, що на кожні мультивітаміни для жінок є відгуки на сайті, тож можна ознайомитись з ними перед покупкою.

кращі вітаміни для жінок з iHerb

Які вибрати жіночі вітаміни: синтетичні чи натуральні

Перш за все давайте розділимо всі вітаміни для жінок на дві групи: натуральні і синтетичні. Якщо із синтетичними вітамінними комплексами все більш-менш зрозуміло (вони виробляються хімічним шляхом у лабораторних умовах), то з натуральними потрібно розібратись більш детально. Що це таке, як їх виробляють і чим вони корисні?

Що таке натуральні вітамінні добавки? Це вітаміни, які добувають із цільних продуктів харчування. Разом із цим терміном часто вживається термін «цільнохарчові добавки» – ці вітаміни добуваються із сирих продуктів, які не проходили термічну чи будь-яку іншу обробку.

як вибрати жіночі вітаміни

Якщо ви шукаєте, які вітаміни краще замовити на iHerb, то вибирайте цільнохарчові, їх ще називають сирими, тобто необробленими. Цільнохарчові добавки, також відомі як цільні харчові концентрати, – це продукти, які містять велику кількість харчових компонентів, таких як вітаміни, мінерали, фітонутрієнти та інші корисні речовини. Але саме головне – вони взяті з натуральних джерел, із справжніх продуктів. Наприклад, цільнохарчові добавки можуть бути виготовлені з плодів, овочів, злаків, трав, ягід тощо.

Зрозуміло, що цільнохарчові добавки краще засвоюються організмом, ніж синтетичні, і користі від них більше.

Тож можна з впевненістю сказати, що кращі вітаміни для жінок з iHerb – це натуральні. Але ж і ціна на них значно вища, ніж на синтетичні, тому багато хто з нас продовжує замовляти на iHerb «ненатуральні» аналоги. Але вони теж дієві і допомагають як мінімум підвищити рівень енергії, а максимум покращити самопочуття.

Далі мій персональний рейтинг кращих жіночих вітамінів, які можна замовити на iHerb.

рейтинг кращих жіночих вітамінів з iHerb

Кращі вітаміни для жінок з iHerb: мій рейтинг

Почнемо зі звичайних мультивітамінних комплексів з багатим повноцінним складом вітамінів і мікроелементів. В деяких добавках є навіть фруктово-овочеві порошкові суміші та зелень з ягодами.

Давайте подивимось, які жіночі вітаміни корисні для підтримки загального здоров’я та допомагають заповнити дефіцити харчових компонентів у раціоні. У нашому рейтингу є також вітаміни для жінок після 50 років.

Мультивітаміни для жінок з iHerb

У вітамінів Alive дуже багатий склад вітамінів і мінералів, а також запатентованих сумішей овочів, фруктів, ягід, трав, зелені. Це одні з найпопулярніших жіночих мультивітамінів на iHerb.

EVLution Nutrition мультивітаміни для жінок

У спортивного бренду EVLution Nutrition теж є мультивітаміни для жінок EVLution Nutrition, мультивітаміни для жінок, 120 таблеток

Цільнохарчові так звані “сирі” вітаміни виробляють Garden of Life і MegaFood. Цим брендам можна довіряти, вони пропонують якісні добавки з необроблених, цільних продуктів. Це одні з кращих вітамінів для жінок з iHerb.

Вітаміни для жіночого здоров’я і підтримки менопаузи

Щоб полегшити симптоми ПМС і менопаузи можна пропити наступні добавки.

примула вечірня для жінок з iHerb

Знижує симптоми ПМС NOW Foods, Super Primrose, примула, 1300 мг, 60 капсул У Now є різні дозування масла примули вечірньої (500 мг, 1000 мг, 1300 мг).

Вітаміни для вагітних і годуючих з iHerb

Ці добавки можна приймати не тільки безпосередньо в період вагітності, а й напередодні (коли жінка планує вагітність), а також після пологів (коли жінка годує грудьми).

вітаміни для вагітних і годуючих грудьми з iHerb

Вітаміни для вагітних жінок і годуючих грудьми Thorne, Basic Prenatal, 90 капсул

натуральні вітаміни для вагітних з iHerb

Натуральні вітаміни для вагітних Garden of Life, MyKind Organics, Prenatal Multi, Berry, 120 Vegan Gummy Drops

пренатальні вітаміни з iHerb

Пренатальні вітаміни для вагітних і годуючих груддю з сумішшю фруктів, овочів, зелені Nature’s Way, Alive! Prenatal Multi-Vitamin with Plant DHA, Orange & Raspberry Lemonade, 90 Gummies

Жіночі вітаміни з колагеном з iHerb

мультивітаміни мармеладки для жінок з колагеном

Смачні мармеладні цукерки Pink, Simply Radiant Multi For Her + Collagen, Mixed Berry, 60 Gummies

Ось такі кращі вітаміни для жінок з iHerb у нас вийшов. Впевнена, ви зможете щось вибрати з цього списку. Там є добавки на будь-який гаманець. Наостанок відповім на поширене питання, як приймати мультивітаміни для жінок? По-перше, потрібно читати інструкцію до кожного препарату, там вказаний розмір щоденної порції (1, 2, 3 шт. на день) і коли краще їх приймати до їжі чи після. По-друге, стандартний профілактичний курс прийому мультивітамінів складає 1-2 місяці. Тож після одного курсу потрібно робити перерву.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *