Для чого пити колаген жінкам і що робити, якщо колаген не працює

для чого потрібен колаген жінці

Зміст:

  1. Для чого пити колаген жінкам: чотири причини
  2. Як правильно приймати колаген для жіночої краси
  3. Чому колаген не допомагає: причини на поверхні

У боротьбі за молодість і красу усі засобі добрі. І вживати всередину колаген – це не гірший варіант в порівнянні з втручанням в біологічний процес хірургічними методами. Так, подібні радикальні методи дієві і дають більш помітний результат. Але час проходить, і проблема може повернутися знову. Тому важливо дбати не тільки про зовнішню красу, а й про внутрішню. А колаген в цьому допоможе. Разом з Vitaherb будемо розбиратись з питанням, для чого пити колаген жінкам і яка від нього користь?

для чого пити колаген жінкам

Для чого пити колаген жінкам: чотири причини

В попередній статті Що лікує колаген ми вже розібрали, що колаген – це основний білок в організмі, це з’єднувана тканина, яка зв’язує структурні елементи організму. Вона присутня в шкірі, волоссі, нігтях, кістках і суглобах.

Колаген називають біодобавкою краси, тому що він відповідає за пружність і еластичність шкіри і за регенерацію клітин. Чим молодше людина, тим краще синтезується колаген. Можна сказати, що у молоді роки кількість природно виробленого колагену дорівнює кількості зруйнованого, тому цей процес збалансований. Але з віком природне вироблення колагену в організмі знижується, і кількість зруйнованого вже перевищує кількість виробленого організмом. Тому й з’являються зморшки і втрата еластичності шкіри, а також ослаблені суглоби.

Не дивно, що в надії продовжити молодість жінки все частіше вирішують вживати колаген у вигляді харчових добавок. І на це є безліч причин.

Жінки п’ють колаген для того, щоб:

  1. покращити стан шкіри: зменшити зморшки, підвищити еластичність, наситити вологою, збільшити щільність шкіри і надати їй здорового вигляду;
  2. зміцнити волосся та нігті: колаген допомагає стимулювати ріст волосся, зменшувати його ламкість, зволожувати волосся і надавати йому блиск, також нігті стають більш міцними і перестають ламатися;
  3. підтримати здоров’я суглобів і кісток: зменшити біль і запалення у суглобах (адже коли щось болить, то і краса марніє), зміцнити кістки і знизити ризик виникнення остеопорозу;
  4. як не дивно, покращити травлення: за допомогою колагену зміцнюється слизова оболонка кишечника і полегшується процес перетравлення їжі.

Як бачите, колаген безпосередньо впливає на красу жінки. Підтягнута шкіра, блискуче волосся, міцні нігті – це мрія кожної жінки. І за допомогою колагену можна стати на крок ближче до своєї мрії. Ось для чого потрібен колаген жінці.

колаген для жіночої краси

Як правильно приймати колаген для жіночої краси

Щоб отримати максимальний ефект від колагену, бажано дотримуватись деяких рекомендацій стосовну прийому цього важливого білка.

Отже, як пити колаген, щоб отримати результат:

  1. Дозування. Рекомендується приймати від 5 до 10 грамів колагену на день. Профілактична доза колагену становить 5 г, цього достатньо, щоб підтримати шкіру, волосся, нігті і суглоби. З лікувальною метою потрібно вживати 10 г колагену на добу.
  2. Форма прийому. На iHerb можна замовити колаген у вигляді порошку, капсул, таблеток та у рідкій формі. Форму колагену потрібно підбирати виходячи з власних переваг: комусь не подобається смак розведеного колагену у порошку, а хтось не може ковтати великі таблетки.
  3. Час прийому. Найкраще приймати колаген натщесерце за 1 год до їжі (краще перед сніданком).

Дивіться також публікацію Як вибрати колаген на iHerb.

Якщо вибрати потрібне саме для вас дозування колагену, визначитися з комфортною формою добавки і дотримуватись рекомендацій щодо застосування, то ефект від прийому колагену буде. Але іноді трапляються випадки, коли колагенові добавки виявляються недієвими. Давайте розбиратись, чому колаген може не працювати?

як приймати колаген для жіночої краси

Чому колаген не допомагає: причини на поверхні

Ось ви виявили на обличчі першу зморшку і вирішили пропити колаген, щоб розгладити шкіру і повернути їй еластичність. Ви підійшли до питання з усією серйозністю, вибрали найкращого виробника, прочитали відгуки, приймаєте препарат згідно інструкції. І ось пройшов місяць, а результату немає. А в рекламі стверджували, що перший помітний ефект настане після 2 тижнів прийому колагену. В чому причина того, що колаген не працює?

А причин може бути декілька:

  1. По-перше, колаген потрапляє в організм по залишковому принципу. Спочатку він йде на потреби суглобів та зв’язок, потім укріплюються нігті та волосся і тільки коли потреби перерахованих частин тіла закриті, колаген зможе покращити стан шкіри. Тому якщо в організмі присутній дефіцит білка, то він шкірі не допоможе. Добре хоча б суглоби хрумтіти перестануть. Це теж плюс.
  2. По-друге, колаген не буде працювати, якщо в організмі є дефіцит вітамінів А, С, D, Е, а також мікроелементів йод, залізо, сірка, цинк. В цих випадках колаген просто не засвоїться. Тож спочатку потрібно усунути дефіцити, а потім приступати до омолодження шкіри за допомогою колагенових добавок.
чому колаген не допомагає

Отже в цій статті ми відповіли на питання, для чого пити колаген жінкам, і зробили висновок, що вживання колагену приносить численні переваги для жіночого здоров’я та краси, від зміцнення суглобів і кісток до покращення стану шкіри. Без сумнівів, цей важливий білок допомагає підтримувати молодість і красу. Однак перед початком прийому колагенових добавок важливо усунути дефіцити важливих вітамінів і мінералів і проконсультуватись з лікарем стосовно необхідного дозування. Тільки так вийде досягти початкової мети і омолодитися.




З промокодом iHerb ANB8206 Ви отримаєте знижку від -5% до -20%.

Використовуйте його при кожному замовленні.

промокод iHerb на знижку -5%
кнопка реєстрації на iHerb

Резюме:

Для чого потрібно приймати колаген жінкам?

Щоб мати пружну та еластичну шкіру без зморшок та обвисань, а також для сяйва волосся і міцних нігтів.

Як правильно приймати колаген?

Потрібно правильно вибрати дозування (в профілактичних цілях достатньо 5 мг на добу) і вживати добавку натщесерце за 1 год. перед їжею (бажано зранку перед сніданком).

Чому не працює колаген у вигляді добавок?

Тому що колаген спочатку йде на будівництво суглобів, потім на укріплення волосся та нігтів і тільки після цього колаген здатний розгладити шкіру. Також колаген не допоможе, якщо є дефіцити вітамінів А, D, С, Е, а також в організмі недостатньо йоду, цинку, заліза і сірки.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *