Вітаміни для чоловіків з iHerb: які потрібно приймати + мій рейтинг

вітаміни для чоловіків з iHerb

Зміст публікації:

Мій досвід показує, що жінки більш відповідально ставляться до власного здоров’я: з віком переходять на правильне харчування, відвідують фітнес, вживають вітаміни. А ось чоловіків не так легко змусити пити БАДи. Але ж потрібно розуміти, що екологія, нездорове харчування і шкідливі звички роблять своє діло, від чого імунітет не стає міцнішим. Тому пропоную змінювати свій образ мислення разом і переходити на здоровий спосіб життя. А Vitaherb сприятиме цьому питанню і допоможе підібрати вітаміни для чоловіків з iHerb.

вітаміни для чоловіків з iHerb

Для чого чоловікам пити вітаміни

Чоловікам, так само як жінкам і дітям, потрібні вітаміни і мінерали для забезпечення нормального функціонування організму. Ми знаємо, що нестача того або іншого вітаміну або мікроелементу може призвести до порушень діяльності певної системи організму. В результаті з’являються передумови для розвитку певних хвороб, виникає нездужання, пропадають сили та сягає енергія. Тому якщо корисні речовини не потрапляють у достатній кількості з їжі, то важливо їх пити у вигляді БАДів (нижче шукайте рейтинг вітамінів для чоловіків з iHerb).

Для чого чоловікам пити вітаміни?

  1. Вітаміни допомагають забезпечити нормальне функціонування різних систем організму, включаючи імунну, нервову системи, а також травлення тощо.
  2. Вони відіграють важливу роль у зміцненні імунітету. Наприклад, вітаміни С, D та Е допомагають підтримувати імунну систему. І це дуже важливо, особливо у період сезонних застуд.
  3. Для підтримки здоров’я шкіри та волосся чоловікам допоможуть вітаміни групи В, а також вітаміни А та С.
  4. Деякі вітаміни, такі як вітамін Е та комплекс поліненасичених жирних кислот Омега-3, можуть сприяти здоров’ю серця та зниженню ризику серцевих захворювань.
  5. Вітамін D та кальцій важливі для зміцнення кісток чоловіків і запобігання розвитку остеопорозу. При остеопорозі частково руйнується кісткова тканина, що може призвести до переломів.
  6. Деякі вітаміни, зокрема вітаміни групи В, можуть допомагати організму перетворювати їжу на енергію, що допомагає в боротьбі з втомою та додає бадьорості.

Отже, пити вітаміни потрібно не тільки жінкам і дітям. Чоловікам вони теж необхідні, а в деяких випадках ще більше, ніж жінкам. Тож далі будемо розбиратись, які вітаміни потребує організм чоловіків в першу чергу.

для чого чоловікам пити вітаміни

Яких вітамінів потребує організм чоловіка

Той, хто хоча б раз занурювався у «вітамінну тему», знає, що в організмі може бути як нестача, так і надлишок вітамінів. І гіпервітаміноз в деяких випадках більш небезпечний, ніж авітаміноз. Тому до питання вибору вітамінів для чоловіків (та й для жінок і дітей також) потрібно підходити із серйозністю. В ідеалі краще здати аналізи і виявити дефіцити вітамінів, а потім вже замовляти на iHerb добавки, щоб підняти рівень необхідних органічних сполук.

Однак практика показує, що до лабораторій доходять одиниці. Добре, якщо хоча б проконсультуються з лікарем на предмет необхідності вживання певних добавок. Та більшість людей «назначає» собі вітаміни самостійно за порадою знайомих або прочитавши щось в інтернеті. Тут потрібно додати, що кожен сам відповідає за своє здоров’я. То ж давайте подивимось, які вітаміни потрібні для чоловіків, щоб хоча б не пити зайвого.

які вітаміни потрібні для чоловіків

Для чоловіків важливі наступні вітаміни:

  1. Вітамін Д потрібен для зміцнення кісток та м’язів. Також він відіграє ключову роль в підтримці імунної системи та загального здоров’я.
  2. Вітамін С – антиоксидант, який бореться з вільними радикалами (так, чоловіки теж хочуть подовжити молодість). Також вітамін С зміцнює імунну систему, підтримує здоров’я судин та шкіри, сприяє загоєнню ран.
  3. Вітамін Е – теж антиоксидант, що допомагає захищати клітини від пошкоджень. Цей вітамін особливо важливий для здоров’я серця.
  4. Вітаміни групи B (зокрема B6, B12) підтримують нормальне функціонування нервової системи, допомагають утримувати енергію на належному рівні та підтримують здоров’я шкіри. Для чоловіків вітамін В дуже важливий.
  5. Вітамін А необхідний для здоров’я зору, імунної системи та шкіри.
  6. Омега-3 жирні кислоти хоча не є вітаміном, але вони важливі для здоров’я серця і мозку. Також омега протидіє запальним захворюванням.

Як зрозуміти, що прийшов час пити комплекс вітамінів? Якщо в організмі знижується рівень вітамінів, то організм просигналізує про це появою певних симптомів. Наприклад, якщо виникають проблеми з волоссям або шкірою, з’являються тріщинки на губах, довго не загоюються ранки, підвищується втомлюваність, знижується рівень енергії, з’являється апатія, то прийшов час чоловікові пропити вітаміни. В ідеалі краще здати аналізи на дефіцити, щоб дізнатися якого вітаміну не вистачає.

вітаміни для чоловіків після 30 років

Вітаміни для чоловіків після 30, 40, 50 років

Цілком зрозуміло, що людина на кожному віковому інтервалі потребує певний набір корисних речовин. Для дітей існують одні норми вітамінів і мінералів, для дорослих людей – другі, для літніх людей – треті. У дорослих (зокрема у чоловіків) теж змінюються потреби у вітамінах і мінералах в залежності від віку, оскільки організм зазнає певних змін, і ризики деяких захворювань можуть збільшуватися. Ось загальні рекомендації щодо прийому вітамінів і корисних речовин для чоловіків у різному віці – візьмемо ключові параметри 30, 40 і 50 років.


Вітаміни для чоловіків після 30 років

  1. Вітамін D – для здоров’я кісток і імунної системи.
  2. Вітамін В12 – для нормальної роботи нервової системи та вироблення червоних кров’яних клітин.
  3. Магній – для підтримки здоров’я серця, м’язів і нервової системи.
  4. Цинк – для підтримки імунної системи та загального здоров’я.
  5. Омега-3 жирні кислоти – для здоров’я серця і мозку.

Вітаміни для чоловіків після 40 років

  1. До вищевказаних вітамінів потрібно додати також вітамін К2, який допомагає підтримувати здоров’я кісток і серця.
  2. Також в цьому віці рекомендовано звернути увагу на здоров’я простати. Вітаміни і мінерали, які можуть бути корисними у цьому випадку, – це вітаміни А, С, Е, В, а також селен і лікопін.

Вітаміни для чоловіків після 50 років

  1. Кальцій – для здоров’я кісток. Він особливо важливий для чоловіків у віці 50 років і старше для запобігання остеопорозу.
  2. І знову під прицілом передміхурова залоза (простата), яку потрібно підтримувати за допомогою добавок. Вітаміни для чоловічого здоров’я включають селен, лікопін, вітамін Е та бета-ситостерол.

Серед популярних питань про чоловічі вітамінні комплекси є й наступне: Які вітаміни пропити чоловіку від втоми? Відповідь така: Для боротьби з втомою чоловікам рекомендується приймати вітаміни групи В (зокрема В12), вітамін С, магній та залізо. Також важливо не забувати про збалансоване харчування та регулярну фізичну активність (тренажерний зал, ходьба, біг, плавання, велосипед тощо). Головна мета – підтримувати тіло в хорошій фізичній формі та поліпшувати загальний стан здоров’я.

вітаміни для чоловіків після 50 років

Ще одне популярне питання, яке турбує багатьох людей: Які вітаміни підвищують лібідо у чоловіків? Для підвищення лібідо чоловікам можуть допомогти вітаміни D, E, C, а також цинк, вітамін B6 та магній.

Також важливо знати, які вітамінні комплекси допоможуть у розпал вірусних інфекцій, ГРВІ, особливо ця тема актуальна взимку. Які вітаміни для чоловіків для імунітету можна порадити? В принципі, це стандартний набір, який підходить і для жінок, і для чоловіків. Це вітаміни C, D, E, а також цинк та вітаміни групи B, зокрема B6 та B12.

Мій рейтинг чоловічих вітамінів з iHerb

Одні з кращих вітамінних комплексів для чоловіків з iHerb – це вітаміни Alive від бренду Nature’s Way. Мають потужний склад всіх необхідних організму речовин, додають сил і енергії. До речі, у Alive є комплекси для чоловіків, жінок, дітей.

Nature's Way Alive! вітаміни для чоловіків від втоми

Це найкращий комплекс вітамінів для чоловіків серед ненатуральних добавок. Він допоможе чоловікові від втоми і надасть енергії Nature’s Way, Alive!, ультрамультивітаміни для чоловіків, 60 таблеток




Також зверніть увагу на чоловічі вітамінні комплекси Opti-Men від бренду Optimum Nutrition. Вони позиціонуються як вітаміни для активних чоловіків, мають багатий склад (деяких інгредієнтів навіть дуже багато, тому можна зменшити добову кількість таблеток) і додають енергії. Вітаміни для жінок теж є у цього бренду, вони називаються Opti-Women.


Поціновувачам цільнохарчових вітамінів слід звернути увагу на вітамінні комплекси для чоловіків від Rainbow Light і MegaFood.



Чоловічі вітаміни для підвищення лібідо на iHerb теж є.


На цьому все. Список вище – це вітаміни для чоловіків з iHerb, які я рекомендую замовити своїм знайомим. Більше товарів дивіться на сайті і вибирайте добавки по своїх потребах.


З промокодом ANB8206 Ви отримаєте знижку -5% на товари у Вашому кошику.

Цей промокод можна використовувати при кожному замовленні.

знижка промокод на перше замовлення iHerb

кнопка реєстрації iHerb

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *