Як заробляти гроші з iHerb: додатковий дохід

як заробляти гроші з iHerb

Зміст публікації

У попередній статті «Як економити з iHerb» ми вже торкалися теми заощадження коштів під час придбання товарів на сайті Айхерб. Якщо ви читали цю публікацію, то варіанти заробітку вже повинні були сформуватись у вашій уяві. Але це ще не всі способи поповнення вашого гаманця. В цій статті від Vitaherb ми детально розберемо, як заробляти гроші з iHerb, і, можливо, чергова покупка вітамінів принесе вам додатковий дохід.

як заробляти гроші з iHerb

Як заробляти гроші з iHerb: реферальна програма

Перш за все вам потрібно зареєструватись на сайті iHerb. Весь алгоритм реєстрації від початку до кінця ви можете прочитати тут.

кнопка реєстрації iHerb

В особистому кабінеті ви знайдете свій реферальний код, який складається з цифр і букв. Наприклад, мій код ANB8206. Тепер ваше завдання – ділитись цим кодом з іншими потенційними покупцями або з вашими знайомими і отримувати за це гроші.

Вони будуть робити покупки, а ви будете отримувати ваші комісійні.

Наприклад, якщо ви скористаєтесь моїм реферальним кодом, то отримаєте додаткову знижку на все замовлення -5%. І я теж отримаю від вашого замовлення 5%. Як бачите, вигода в нас взаємна. Далі ви продовжуєте ділитись своїм реф.кодом зі знайомими і отримувати свої 5% від їхніх покупок.

знижка промокод на перше замовлення iHerb

Нараховуючи бонуси обом учасникам реферальної програми, iHerb заохочує робити все більше покупок на сайті і залучати якомога більше покупців. Абсолютно всі сторони (включаючи Айхерб) від цього мають вигоду.

Нараховані бонуси (в гривнях) ви можете витратити на сплату ваших власних замовлень або вивести на свою платіжну карту (від 300$).

Ідемо далі і розбираємось, як ще можна заробляти з iHerb.

iherb партнерська програма

Отримуйте бонуси за залишені відгуки на товари

Через деякий час після вашого першого замовлення, на отримані вами товари можна буде написати відгуки або відповісти на питання від користувачів і отримати за це гроші.

За кожен залишений відгук iHerb нараховує бонус 1$

Причому перші 10 доларів нараховуються моментально після публікації відгуків. Наступні бонуси зараховуються впродовж 2-3 днів. За бажанням в свій відгук можна додати ще й фото (це ваша особиста ініціатива, за це не додають і не знімають гроші).

Що робити з нарахованими бонусами? По-перше, суму вашого заробітку можна подивитись у розділі Мої винагороди. По-друге, бонусами можна розплатитись за замовлення або вивести їх на свою карту (мінімальна сума для виводу на карту 300$).

додатковий дохід з iHerb

Викуп під % – до ціни сайту додавайте свій профіт

Ось ще один варіант, як заробляти разом з iHerb. Ви пропонуєте свої послуги по викупу будь яких добавок і товарів з сайту iHerb і берете за це певний відсоток від ціни сайту. Зазвичай це від 5 до 20%. Ці відсотки і є ваш прибуток.

Ви скажете, що будь-яка людина може замовити з iHerb самостійно без посередників. Так, вона може. Але Айхерб часто пропонує гарні знижки, які оновлюються кожен тиждень або частіше, і не завжди можна назбирати кошик на 55$ (це сума замовлення, яке доставляється безкоштовно в Україну).

Наприклад, по супер-знижці людина захочете замовити вітамін Д за 100 грн, і в даний час її не цікавлять інші позиції сайту. У неї є вибір: платити за доставку фіксовану суму у розмірі 150 грн, або замовити цей вітамін Д у посередника, переплативши 7-12 грн. Як ви вважаєте, що вона вибере?

Де шукати клієнтів?

  1. У час тотальної комп’ютерізації і шаленої популярності соцмереж логічно набирати клієнтів у соцмережах, месенджерах і форумах.
  2. Якщо у вас є розкручені акаунти у соцмережах, то пропонуйте свої послуги там.
  3. Також можна створити групу у вайбері або телеграмі і викладати інформацію в цих месенджерах. Потрібно регулярно робити анонси знижок і акційних пропозицій iHerb.
  4. Також можна зробити чат здорового образу життя, де викладати не тільки поради по ЗОЖ, але й пропонувати БАДи, які допомагають підтримувати організм в гарному стані.
бізнес з iHerb

Як вивести зароблені гроші з iHerb: два способи

Як я вже писала вище, заробленими бонусами можна повністю оплатити замовлення (не так, як в інших компаніях, коли бонуси використовуються для оплати тільки частини замовлення).

Також бонуси можна вивести на карту. 1 бонус = 1 гривня. Почекайте, коли накопичиться 300 $ і можете замовляти банківський переказ на свою карту. Тут хочу попередити, що, по-перше, курс конвертації буде не такий приємний, як у наших банків. По-друге, компанія, через яку здійснюється переказ, бере 10% комісійних. Тому замовляючи вивід грошей на свою карту, будьте готові лишитись певного відсотку вашого заробітку.

як вивести гроші з iHerb

Ось такі три способи допоможуть вам заробляти гроші з iHerb. Ці варіанти заробітку особисто випробувані мною, вони працюють і за бажання обов’язково посприяють збільшенню вашого додаткового доходу. А при масштабуванні цієї діяльності її можна перетворити на стабільно працюючий бізнес, тому що в першому і третьому пункті прибуток залежить виключно від кількості залучених клієнтів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *