Знижки тижня iHerb 09.10.2024-16.10.2024

знижки тижня iHerb з 09.10.2024

Сподіваюся, всі поповнили запаси косметичних засобів на минулому тижні. З 9 по 16 жовтня теж буде декілька гарних акційних пропозицій, які будуть діяти 7 днів. Тож давайте разом з Vitaherb розглянемо, які нас чекають знижки тижня iHerb наступного тижня.

Знижки тижня iHerb з 9 жовтня 2024

1 -20% на добавки для когнітивного здоров’я

В акції приймає участь велика група товарів з добавками, які допомагають підтримувати пам’ять, увагу, концентрацію, кмітливість, здатність висловлюватись. Це гінкго білоба, NAD, L-теанін, куркумін, коензим Q10, лецитин, їжовик гребінчастий та ін.

знижки тижня iHerb з 9 жовтня 2024

2 -20% на антиоксиданти

Ця акційна пропозиція розповсюджується на антиоксиданти власних брендів iHerb: California Gold Nutrition, Lake Avenue Nutrition, Sympli Beautiful, Super Nutrition, Mild By Nature. Тут ви знайдете 90 найменувань добавок, які здатні зупинити процес окислення в організмі, ефективно протидіяти вільним радикалам і таким чином уповільнити старіння.

знижка тижня iHerb на антиоксиданти жовтень 2024

3 -50% на пробники

iHerb нагадав про свій постійно діючий розділ з пробними товарами, які можна замовити зі знижками -50% і більше. Певно ви вже знаєте, що за пробною ціною можна придбати тільки одну одиницю товару. Не забувайте заглядати сюди при кожному своєму замовленні.

4 -20% на бренди тижня

На цьому тижні досить непогані пропозиції від 14 брендів: тут є і рослинні препарати від Natural Factors, і дитяче харчування від Gerber, і косметика від L’Oréal, і дитячі пробіотики від BioGaia. До речі, раджу звернути увагу на чорну бузину від Sambucol, вона допоможе підтримати імунну систему дорослим і дітям: тут є пастилки для горла, сироп, шипучі таблетки.

знижки на бренди тижня з 9 жовтня 2024

З промокодом iHerb ANB8206 Ви зекономите від -5% до -30% вартості кошика.

Промокодом можна користуватись кожен раз.

промокод iherb ANB8206

кнопка реєстрації на iHerb

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *