Політика конфіденційності

Хто ми

Наша адреса сайту: https://vitaherb.com.ua.

A. Вступ

  1. Для нас дуже важлива конфіденційність користувачів нашого веб-сайту, і ми докладаємо всіх зусиль для забезпечення її захисту. Ці правила роз’яснюють, як ми використовуємо персональну інформацію користувачів.
  2. Відповідно до положень Правил, якщо ви погоджуєтесь із використанням файлів-cookie при першому відвіданні нашого веб-сайту, то автоматично надаєте дозвіл на використання файлів-cookie при кожному наступному візиті.

Б. Збір персональних даних

Ми збираємо, зберігаємо і використовуємо такі типи персональних даних:

  1. Інформацію про ваш комп’ютер (IP-адреса, географічне розташування, тип, версія браузера, операційна система).
  2. Інформацію про ваші відвідування та використання цього веб-сайту, включаючи реферальні джерела, тривалість візитів, переглянуті сторінки та шляхи навігації по сайту.
  3. Вашу адресу електронної пошти, яку ви використали для реєстрації на нашому веб-сайті.
  4. Інформацію, яку ви ввели під час створення профілю на нашому веб-сайті – наприклад, ваше ім’я, зображення у вашому профілі, стать, дату народження.
  5. Інформацію, яку ви ввели під час використання сервісів нашого веб-сайту.
  6. Інформацію, яка генерується при користуванні нашого веб-сайту, включаючи інформацію про час, частоту та умови його використання.
  7. Інформацію, яку ви розмістили на нашому сайті з метою публікації її в Інтернеті, включаючи ваше ім’я користувача, зображення профілю та зміст вашої публікації.
  8. Інформацію, що міститься в будь-яких повідомленнях, які ви надсилали нам електронною поштою або через наш веб-сайт, включаючи зміст повідомлення та мета дані.

В. Використання вашої персональної інформації

Персональна інформація, яку ви передали нам через наш веб-сайт, буде використовуватися задля цілей, зазначених в цих правилах або на відповідних сторінках веб-сайту. Ми можемо використовувати вашу персональну інформацію в наступних цілях:

  1. адміністрування нашого веб-сайту та бізнесу;
  2. персоналізація нашого веб-сайту для вас;
  3. надання вам можливості користуватися сервісами, доступними на нашому веб-сайті;
  4. надсилання вам електронною поштою повідомлень, які ви спеціально запросили;
  5. надсилання вам електронної розсилки, якщо ви її замовили (в будь-який момент ви можете припинити отримувати електронні розсилки від нас);
  6. в інших цілях.

Г. Розкриття персональної інформації

Ми залишаємо за собою право розкрити вашу персональну інформацію у наступних випадках:

  1. якщо від нас цього вимагає закон;
  2. у зв’язку з будь-яким поточними або майбутніми судовими процесами;
  3. будь-якій особі, яка, як ми обґрунтовано вважаємо, може подати запит до суду або іншого уповноваженого органу про розкриття цих персональних даних і, на нашу обґрунтовану думку, цей суд або уповноважений орган видасть розпорядження на розкриття цих персональних даних.

Ми не розкриваємо третім особам персональну інформацію користувачів, за виключенням випадків, зазначених в цих правилах.

Д. Міжнародні передачі персональної інформації

  1. Інформація, яку ми збираємо, може зберігатися, оброблятися та передаватися між будь-якими країнами, в яких ми здійснюємо свою діяльність, з метою надання нам можливості використовувати цю інформацію у відповідності з цими правилами.
  2. Інформація, яку ми збираємо, може бути передана в наступні країни, де немає законів про захист даних, аналогічних тим, що діють на території Європейської Економічної Зони: США, Росія, Японія, Китай та Індія.
  3. Персональна інформація, які ви публікуєте на нашому веб-сайті, через Інтернет, може бути доступна в усьому світі. Ми не можемо перешкодити її використанню, або неправомірному використанню в злочинних цілях, сторонніми особами.
  4. Погоджуючись з цими правилами, ви надаєте згоду на передачу вашої персональної інформації, зазначеної в розділі Д.

Е. Захист вашої персональної  інформації

  1. Ми вживаємо достатні технічні та організаційні заходи для попередження втрати, протиправного використання чи підробки вашої персональної інформації.
  2. Всю надану вами персональну інформацію ми будемо зберігати на наших захищених (як паролем, так і фаєрволами) серверах.
  3. Ви підтверджуєте своє ознайомлення з тим фактом, що передача інформації через Інтернет по суті є незахищеною, і ми не можемо гарантувати захист даних, надісланих через всесвітню мережу.
  4. Ви несете повну відповідальність за збереження свого пароля для доступу на наш веб-сайт в таємниці. Ми ніколи не будемо запитувати ваш пароль (за виключенням випадків, коли ви намагаєтесь увійти до свого облікового запису на нашому сайті).

Є. Сторонні веб-сайти

Наш веб-сайт містить гіперпосилання та деталі про веб-сайти сторонніх компаній та осіб. Ми не маємо інструментів керування та не несемо відповідальності за політику конфіденційності й практики сторонніх осіб та компаній в цій галузі.