Знижки тижня iHerb 24.04.2024-01.05.2024

знижки тижня iHerb з 24 квітня 2024

Наступні сім днів пройдуть під девізом “Всі на спорт”. Спортивні добавки, включаючи омегу, потрапили на знижки тижня iHerb. На цьому тижні акційних пропозицій небагато, тому не відкладаючи у довгу скриньку, разом з Vitaherb подивимось, що можна замовити за зниженою ціною.

Знижки тижня iHerb з 24 квітня 2024

1 -20% на спортивні добавки

Спортсменам потрібен трошки (а в деяких випадках навіть не трошки) інший набір вітамінів, мікроелементів, амінокислот, ніж звичайній людині. Тому тим, хто займається спортом, iHerb пропонує широкий асортимент спортивних товарів і харчування: спортивні добавки (перед тренуванням, або після тренування), енергетичні батончики, протеїн, засоби для росту м’язів. І всі ці добавки можна замовити на цьому тижні зі знижкою -20%. Також серед акційних пропозицій ви знайдете шейкери для змішування протеїнових коктейлів та інших напоїв. До речі, в акції є спортивне харчування бренду EVLution Nutrition, про який ми говорили в цій публікації.

знижки тижня iHerb -20% на спортивні добавки

2 Знижки до -60% на риб’ячий жир і омегу

В цьому розділі ви знайдете риб’ячий жир, ДГК, ЕПК, омегу, крилевий жир, олію примули вечірньої, жир з печінки тріски, чорний кмин, добавки з насіння льону, астаксантин. Знижки розповсюджуються на всі харчові добавки, в яких міститься омега.

акція -60% на риб'ячий жир і омегу

На разі це всі акції і знижки тижня iHerb.

Також не забувайте продивлятись розділи Новинки (на нові товари діє знижка -10%), Суперакції (тут знижки до -60%), а також Пробники (знижки до -80%, але із цього розділу можна замовити тільки одну позицію).


Промокод ANB8206 дає можливість отримати знижку -5% на товари у Вашому кошику.

Використовуйте цей промокод кожного разу при замовленні.

знижка промокод на перше замовлення iHerb

кнопка реєстрації iHerb

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *